Over ons

Bij Eerste Vloeren Makelaar hebben wij een passie voor vloeren. We willen deze liefde graag met anderen delen. Een vloer speelt namelijk een belangrijke rol in de inrichting van je huis of bedrijfspand. De keuze voor de juiste vloer is niet altijd even makkelijk. Daarom geven wij vakkundig advies aan al onze klanten, groot en klein. Of het nou gaat om renovaties of compleet nieuwe vloeren. Als bemiddelaar tussen jou en onze professionele partijen zorgen wij ervoor dat jouw droomvloer uitstekend wordt gelegd. Zowel bij het plaatsen, als bij het adviseren bij aankoop. In alle fases staan wij voor jou klaar. Dat is wel zo fijn!

Waarom kies jij voor EVM?

Het juiste advies bij de juiste vloer.
In alle rust de beste keuze maken.
Een netwerk van ervaren specialisten.
Top kwaliteit vloeren met eersterangs service.
Enorm aanbod in verschillende soorten vloeren.

Vrijblijvende offerte

Wil je een nieuwe vloer laten leggen? Wij ondersteunen je graag bij de werkzaamheden en zorgen voor advies op maat. Vul ons offerteformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvragen

Even voorstellen

Eerste Vloeren Makelaar is in Hengelo gevestigd en wij zijn een specialist op het gebied van uiteenlopende vloeren. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook bedrijven zijn voor betrouwbaar vloeradvies bij ons aan het goede adres. Alles leiden wij voor onze klanten in goede banen. Van het advies tot aan de uitvoering. Dat betekent dat je bij EVM kan rekenen op professioneel advies op maat.

Onze ervaring en kennis

Wij hebben in de loop van de jaren ons netwerk van ervaren vakmannen steeds verder uitgebreid. Dat maakt ons bedrijf dé specialist in het geven van deskundig advies. Of het gaat om kleine of grote, particuliere of zakelijke projecten. Wij ontzorgen met onze ervaring en kennis al onze opdrachtgevers uit verschillende branches bij het maken van de beste keuze. Zo liggen onze vloeren al in verschillende kantoren, woningen, showrooms, fabriekshallen, garages en meer.

Referenties