Ideale fabrieksvloer coating voor bedrijven

Leering is een bedrijf in Hengelo gespecialiseerd op het gebied van metaalbewerking. Zij leveren een enorm assortiment aan machines, installaties, gereedschappen en toebehoren voor de metaal- en kunststof bewerkende industrie. Als producent van onder andere straalinstallaties beschikken zij over een enorme productiehal van 600 vierkante meter. Een hal waar vanaf nu een naadloze en slijtvaste fabrieksvloer coating van Eerste Vloeren Makelaar ligt.

Stof en vuil hebben geen kans met een fabrieksvloer coating

Voordat wij de klus voor Leering klaarden, lag er een oude, gescheurde coatingvloer in de productiehal. In de barsten en scheuren kwam gemakkelijk stof en vuil terecht, waardoor de vloer niet hygiënisch genoeg was. Toen de indeling van de productiehal op de schop werd genomen, was het ook tijd voor een nieuwe vloer. Een coatingvloer is volledig naadloos en hierdoor krijgen stof en vuil geen kans zich te binden aan de vloer. Dat is ook de reden dat Leering voor deze vloer gekozen heeft.

Wij gingen graag de uitdaging aan om de gebarsten vloer om te toveren tot een goed afgewerkte fabrieksvloer. Als specialist in fabrieksvloeren gebruikten wij onze uitgebreide kennis en ervaring om het project binnen een relatief korte tijd te voltooien. Het voorbereiden, aanbrengen en afwerken van de coatingvloer heeft slechts 5 dagen geduurd! Voordat wij de egale coatingvloer konden aanleggen, was het noodzaak de scheurvorming te herstellen. Vakkundig lossen wij dit soort problemen op, waardoor ook Leering verzekerd is van een professionele vloerafwerking die aan hun wensen voldoet.

Vrijblijvende offerte

Wil je een nieuwe vloer laten leggen? Wij ondersteunen je graag bij de werkzaamheden en zorgen voor advies op maat. Vul ons offerteformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvragen

Even voorstellen

Eerste Vloeren Makelaar is in Hengelo gevestigd en wij zijn een specialist op het gebied van uiteenlopende vloeren. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook bedrijven zijn voor betrouwbaar vloeradvies bij ons aan het goede adres. Alles leiden wij voor onze klanten in goede banen. Van het advies tot aan de uitvoering. Dat betekent dat je bij EVM kan rekenen op professioneel advies op maat.

Onze ervaring en kennis

Wij hebben in de loop van de jaren ons netwerk van ervaren vakmannen steeds verder uitgebreid. Dat maakt ons bedrijf dé specialist in het geven van deskundig advies. Of het gaat om kleine of grote, particuliere of zakelijke projecten. Wij ontzorgen met onze ervaring en kennis al onze opdrachtgevers uit verschillende branches bij het maken van de beste keuze. Zo liggen onze vloeren al in verschillende kantoren, woningen, showrooms, fabriekshallen, garages en meer.

Referenties