Vloeradvies en bemiddeling

Bij EVM vinden wij het belangrijk om jou van goed vloeradvies te voorzien bij het vinden van de juiste vloer. Daarom bieden wij verschillende diensten aan, die zich richten op het begeleiden bij het aankoop- en legproces. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden binnen jouw interieurwensen. Als vloeradviseur helpen wij je met alle plezier bij het selecteren van de juiste optie. Wij nemen de tijd voor je en beantwoorden al je vragen. Dit alles zodat je weloverwogen keuze aan al jouw verwachtingen voldoet. Eerlijk en gedegen vloeradvies. Dat is wat je bij EVM kan verwachten.

Ook kunnen wij zorgdragen voor de plaatsing van jouw nieuwe vloer. Om je de perfecte vloer te garanderen, werken wij met een groot netwerk van diverse specialisten. Of je nou een natuurstenen of houten vloer wilt laten leggen, wij bemiddelen voor jou met de juiste partij. Op die manier kan je er gerust op zijn dat je vloer vakkundig wordt geplaatst. Je kunt bij EVM rekenen op vakwerk van onze specialisten.

Vrijblijvende offerte

Wil je een nieuwe vloer laten leggen? Wij ondersteunen je graag bij de werkzaamheden en zorgen voor advies op maat. Vul ons offerteformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvragen

Even voorstellen

Eerste Vloeren Makelaar is in Hengelo gevestigd en wij zijn een specialist op het gebied van uiteenlopende vloeren. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook bedrijven zijn voor betrouwbaar vloeradvies bij ons aan het goede adres. Alles leiden wij voor onze klanten in goede banen. Van het advies tot aan de uitvoering. Dat betekent dat je bij EVM kan rekenen op professioneel advies op maat.

Onze ervaring en kennis

Wij hebben in de loop van de jaren ons netwerk van ervaren vakmannen steeds verder uitgebreid. Dat maakt ons bedrijf dé specialist in het geven van deskundig advies. Of het gaat om kleine of grote, particuliere of zakelijke projecten. Wij ontzorgen met onze ervaring en kennis al onze opdrachtgevers uit verschillende branches bij het maken van de beste keuze. Zo liggen onze vloeren al in verschillende kantoren, woningen, showrooms, fabriekshallen, garages en meer.

Referenties