Functionele coatingvloer voor een laboratorium

Ieder bedrijf is uniek en stelt zijn eigen eisen en voorwaarden aan de inrichting van het bedrijfspand. De bedrijfsvloer moet dus ook passen bij die eisen en voorwaarden. Zo ook voor Permadental Laboratorium in ‘S-Heerenberg. Als laboratorium is de uitstraling van de vloer niet alleen van betekenis, maar ook de functionaliteit en hygiëne zijn belangrijke aspecten. Een coatingvloer verenigt alle drie aspecten in één vloer. Ze zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen geleverd worden in vele kleuren. Permadental Laboratorium koos daarom voor een lichtgele coatingvloer.

Creatieve en snelle oplossing met een coatingvloer

Het project was er één waar een ander zich wellicht niet aan waagt. Het bedrijfspand van Permadental Laboratorium had veel moeilijk bereikbare plekken. Met onze expertise was dit geen probleem. Op een creatieve en snelle manier pakken wij dit soort problemen aan om toch een schitterend resultaat te krijgen. De oude, gele coating verwijderden wij binnen twee dagen met zware diamantschuurmachines. Het voorbewerken van de ondergrond was nodig om een hechtingslaag te creëren voor de nieuwe coating. In drie dagen lag de nieuwe bedrijfsvloer erin en het eindresultaat mag er wezen: een gladde, stijlvolle coatingvloer die past bij de wensen van de Permadental Laboratorium.

Vrijblijvende offerte

Wil je een nieuwe vloer laten leggen? Wij ondersteunen je graag bij de werkzaamheden en zorgen voor advies op maat. Vul ons offerteformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvragen

Even voorstellen

Eerste Vloeren Makelaar is in Hengelo gevestigd en wij zijn een specialist op het gebied van uiteenlopende vloeren. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook bedrijven zijn voor betrouwbaar vloeradvies bij ons aan het goede adres. Alles leiden wij voor onze klanten in goede banen. Van het advies tot aan de uitvoering. Dat betekent dat je bij EVM kan rekenen op professioneel advies op maat.

Onze ervaring en kennis

Wij hebben in de loop van de jaren ons netwerk van ervaren vakmannen steeds verder uitgebreid. Dat maakt ons bedrijf dé specialist in het geven van deskundig advies. Of het gaat om kleine of grote, particuliere of zakelijke projecten. Wij ontzorgen met onze ervaring en kennis al onze opdrachtgevers uit verschillende branches bij het maken van de beste keuze. Zo liggen onze vloeren al in verschillende kantoren, woningen, showrooms, fabriekshallen, garages en meer.

Referenties