Vloercoating in een garage

Vloercoating is niet alleen een stijlvolle oplossing in woningen, maar ook in het bedrijfsleven kiezen organisaties regelmatig voor dit type vloer. Zo ook bij de John Deere garage. John Deere is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van onder andere landbouwmachines. In de garage vindt het onderhoud van deze machines plaats. Vanaf nu gebeurt dit op een strakke coatingvloer van EVM. Wij hebben hier in het bedrijfspand een lichte coatingvloer geplaatst.

Vloercoating als bescherming tegen olie- en vetvlekken

De coatingvloer heeft als garagevloer vele voordelen. De vloercoating kan bijvoorbeeld de zware belasting goed aan. Zonder problemen rijden machines over de vloer, zonder dat zij voor verzwakkingen of beschadigingen zorgen. Dit type garagevloer heeft nog andere belangrijke voordelen. Zo is een coatingvloer vloeistofdicht en erg hygiënisch. Op de vorige ondergrond had de opdrachtgever last van olie- en vetvlekken, maar met een nieuwe coating is dit verleden tijd. Dat is ook de reden dan de eigenaar van de John Deere garage voor deze vloer heeft gekozen.

Vrijblijvende offerte

Wil je een nieuwe vloer laten leggen? Wij ondersteunen je graag bij de werkzaamheden en zorgen voor advies op maat. Vul ons offerteformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvragen

Even voorstellen

Eerste Vloeren Makelaar is in Hengelo gevestigd en wij zijn een specialist op het gebied van uiteenlopende vloeren. Wij zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook bedrijven zijn voor betrouwbaar vloeradvies bij ons aan het goede adres. Alles leiden wij voor onze klanten in goede banen. Van het advies tot aan de uitvoering. Dat betekent dat je bij EVM kan rekenen op professioneel advies op maat.

Onze ervaring en kennis

Wij hebben in de loop van de jaren ons netwerk van ervaren vakmannen steeds verder uitgebreid. Dat maakt ons bedrijf dé specialist in het geven van deskundig advies. Of het gaat om kleine of grote, particuliere of zakelijke projecten. Wij ontzorgen met onze ervaring en kennis al onze opdrachtgevers uit verschillende branches bij het maken van de beste keuze. Zo liggen onze vloeren al in verschillende kantoren, woningen, showrooms, fabriekshallen, garages en meer.

Referenties